Wat we bieden

Testbeter is modulair opgezet. De software bestaat uit een aantal verschillende modules die elkaar aanvullen. Alle modules zijn gebaseerd op web technologie. U kunt ze dus gebruiken op uw werkplek, maar ook op weg of thuis, op uw PC, laptop of touchpad.

De volgende modules zijn beschikbaar:

Client portaal

Het client portaal levert een beveiligde omgeving voor het verstrekken van allerlei informatie aan uw clienten. Op de Client portaal pagina vind u meer informatie.

EPD portaal

Het EPD portaal is een uitgebreidere versie van het ROM portaal, met veel meer vragenlijsten, client-tevredenheids onderzoek, ondersteuning bij het maken van behandelplannen, etc. Als u interesse heeft kan Testbeter een demo geven, en laten zien wat er precies mogelijk is.

Archief

Met de archief module kunt u bestanden archiveren. De bestanden worden opgeslagen op een beveiligde server. Ze blijven bewaard zolang u dat wilt. De bestanden worden automatisch geback-upt en worden versleuteld opgeslagen. Niemand kan ze dus verder inzien. Ideaal voor het bewaren van verwijsbrieven, behandelplannen, etc.