Cliënt portaal


Het cliënt portaal is bedoeld voor beveiligde communicatie tussen cliënt en zorgverlener. De cliënt krijgt een eigen account en kan inloggen op dit portaal. Het cliënt portaal levert de volgende functionaliteit:

email kanaal

Het reguliere email verkeer is niet beveiligd en niet geschikt voor vertrouwelijke communicatie tussen cliënt en zorgverlener. Via het cliënt portaal kan de cliënt emails versturen naar de zorgverlener. De zorgverlener kan deze emails bekijken op het ROM portaal, in het dossier van de cliënt. De zorgverlener kan vanuit het ROM portaal een email terug sturen, die de cliënt kan bekijken op het cliënt portaal. De emails worden versleuteld verzonden en opgeslagen, de privacy is verzekerd.

Dagboek

De cliënt kan desgewenst een dagboek bijhouden op het cliënt portaal. De zorgverlener kan het dagboek inzien op het ROM portaal, in het dossier van de cliënt.

Informatie

De zorgverlener kan op het cliënt portaal allerlei informatie klaarzetten voor de cliënt. Denk daarbij aan brochures over ziektebeelden, zelfhulp, achtergrondinformatie, etc. Maar ook audio bestanden voor ontspanningsoefeningen, etc. U kunt ook bestanden klaarzetten die u zelf heeft gearchiveerd op de server, bijv. het behandelplan.

Test feedback

De zorgverlener kan op het cliënt portaal de resultaten van de ROM meting(en) terugkoppelen, eventueel met aanvullende uitleg.